Escaperoomplayer.com
Bewerk
Escape Rooms
Vermeld per land

België Escape Rooms

Antwerp

Room of Riddles Antwerp
Franklin Rooseveltplaats 12, Antwerp, Belgium
+32 361 256 14
Room of Riddles Antwerp
Escape games waar je terug naar blijft gaan! Deze escape game leverancier is gevestigd in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona! Laat jezelf opsluiten in unieke concept kamers en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen..

The Room Antwerp
Lange Nieuwstraat 81; 2000, Antwerp, Belgium
+32 496 51 3758
The Room Antwerp
Een pop-up escape game? Elke 8 maanden veranderen we van locatie en maken we een nieuwe escape game. Hierdoor zorgen we ervoor dat het verhaal perfect aansluit met de locatie. The Room Antwerp is uniek in zijn soort. Door het veranderen van locatie kunnen we ervoor zorgen dat het verhaal en de locatie steeds perfect bij elkaar aansluiten. De verhalen zijn altijd tot in de puntjes uitgewerkt en in plaats van het oplossen van puzzels, kan je hiernaast ook nog het hele verhaal te weten komen door verder in de escape game te geraken.

Antwerpen

Antwerp Clue
Godefriduskaai 28 2000, Antwerpen, Belgium
03 233 58 12
Antwerp Clue
Je bent opgesloten in een kamer voor 60 minuten en je moet een manier vinden om te ontsnappen. Er zijn een heleboel voorwerpen, codes, verborgen hints, die u kunnen helpen om eruit te komen. Je moet slim zijn en denken out of the box om de puzzels op te vinden op te lossen. In een team moet je elkaar samen te denken, te werken en vooral samen lachen. Het spel is voor teams van 2 tot 6 personen.

De Kraakfabriek
Groenplaats 43 2018, Antwerpen, Belgium
De Kraakfabriek
Escape game in the heart of Antwerp.

OUT OF THE BOX escape games
Rijnkaai 97 2000, Antwerpen, Belgium
0474 28 68 73
OUT OF THE BOX escape games
In teams van 2-6 personen ga je samen een kamer binnen. De kamer is ingericht volgens een thema en iedere kamer heeft een heel eigen verhaal. Je komt terecht in een grote puzzel zonder instructies. Het is vooral geen quiz of aaneenschakeling van raadsels of rebussen.

Brussel

ESCAPE PROD - Escape Rooms Brussel
Stoofstraat 69 1000, Brussel, Belgium
0032 (0)2 511 47 65
ESCAPE PROD - Escape Rooms Brussel
Ontdek de escape games. Deze levensechte ontsnappingsspellen laten je in een team van 2 tot 6 spelers figureren in een verrassend decor met geheime doorgangen. Kom samen met vrienden, familie of collega’s de mysteries doorprikken van elk avontuur en probeer eruit te geraken in minder dan 60 minuten ! Om dit te bekomen heb je genoeg aan een beetje inzicht, een goed observatievermogen, een dosis behendigheid en veel teamspirit! De ontsnapping van de Daltons : Jullie zijn de Daltons ! Jullie zijn met jullie buit gearresteerd door Lucky Luke en de sherrif heeft jullie achter slot en grendel in de gevangenis gezet. Probeer te ontsnappen en recupereer julie spaarcentjes! 2 tot 6 spelers / 60 minuten / Volwassenen - Kinderen 8-16 vergezeld Blacksad - Privé-detective : Je missie als je het aanvaardt: je infiltreert de schuilplaats van een crimineel genie om het onderzoek uit te voeren. Omzeil de valstrikken, de geheimen achterhalen, bewijs dat hij schuldig is, maar vooral ... kom er levend eruit! 2 tot 6 spelers / 60 minuten / Volwassenen - Kinderen 10-16 vergezeld Escape The City - Het geheim van Manneken Pis : Ontdek Brussel op een andere manier dankzij onze speurtocht Escape the city, het geheim van Manneken Pis. Doorkruis de stad met uw team, los de raadsels op en achterhaal de geheimen van uw vreemde rugzak. Vind Manneken Pis terug voor het te laat is ! Er wordt een waarborg van 50€ gevraagt de dag van het spel, deze wordt op het einde teruggegeven. 2 tot 6 spelers / 90 minuten / Volwassenen - Kinderen 10-16 vergezeld

Bruxelles

The Escape Hunt Experience Brussels
Rue de Livourne 13 1060, Bruxelles, Belgium
02 850 15 10
The Escape Hunt Experience Brussels
The Escape Hunt belevenis is een fantastische wereldwijde franchise binnen de entertainment sector en biedt unieke “escape the room” ervaringen voor zowel consumenten als bedrijven op meer dan 200 vestigingen ter wereld. Van Brussel tot Singapore zijn wij erkend als wereldwijde leider binnen deze snel groeiende entertainment sector. Op alle vestigingen bieden wij A-klasse entertainment en een uitstekende service.

Bunschoten-Spakenburg

Escape Room
Nijverheidsweg 5b; 3751 LP, Bunschoten-Spakenburg, Netherlands
+31 6 19939458
Escape Room
Dit entertainment activiteit is een unieke real-life game geïnspireerd door de populaire kamer ontsnappen spelletjes.

Gent

Cube Zero BVBA - Escape The Freak Show
Vlasmarkt 10 9000, Gent, Belgium
09 395 55 53
Cube Zero BVBA - Escape The Freak Show
Word samen met enkele vrienden, collega's of zelfs onbekenden opgesloten in een ruimte. Je hebt één uur om te ontsnappen.

Puzzle Escape Rooms
Blekerijstraat; 75 bus 11; 9000, Gent, Belgium
+32478936303
Puzzle Escape Rooms
De escape games van Puzzle escape rooms Gent zijn verkozen onder de beste van België! Combineer een escape room met een ontbijt, lunch of diner voor of na jullie teamactiviteit. Voor teambuildings bieden we nog tal van andere teamactiviteiten aan.

Liege

Evasion Room - Live Escape Game
Rue du Mouton Blanc 24 - 4000, Liege, Belgium
Evasion Room - Live Escape Game
We bieden u ons made in Luik Escape Rooms ! Ons geweldig ploeg onthaal jullie in Frans of Engels (Nederlands is ook mogelijk afhangig van de beschikbaarheid van de staff). Mogelijk voor 2 tot 6 spelers, of meer als jullie 2 Rooms boeken. We zijn gelegen in de voetgangersgebied in het centrum van Luik, tussen de kathedraalplein en de legendarisch Carré waar Luikenaars het hele jaar fuiven.