Belgium

Escape Rooms

Add / Edit
Antwerpen

Antwerp Clue
Godefriduskaai 28 2000, Antwerpen, Belgium
03 233 58 12
Antwerp Clue
Je bent opgesloten in een kamer voor 60 minuten en je moet een manier vinden om te ontsnappen. Er zijn een heleboel voorwerpen, codes, verborgen hints, die u kunnen helpen om eruit te komen. Je moet slim zijn en denken out of the box om de puzzels op te vinden op te lossen. In een team moet je elkaar samen te denken, te werken en vooral samen lachen. Het spel is voor teams van 2 tot 6 personen.

De Kraakfabriek
Groenplaats 43 2018, Antwerpen, Belgium
De Kraakfabriek
Escape game in the heart of Antwerp.

Keys & Clues Escape Room
Sint-Jacobsmarkt 36 2000, Antwerpen, Belgium
03 296 75 30
Keys & Clues Escape Room
Bezoek onze escape room voor een spannend avontuur en slimme puzzels. Ervaar samen met je team 60 minuten fun, adrenaline, spanning en avontuur!

Brussel

ESCAPE PROD - Escape Rooms Brussel
Stoofstraat 69 1000, Brussel, Belgium
0032 (0)2 511 47 65
ESCAPE PROD - Escape Rooms Brussel
Ontdek de escape games. Deze levensechte ontsnappingsspellen laten je in een team van 2 tot 6 spelers figureren in een verrassend decor met geheime doorgangen. Kom samen met vrienden, familie of collega’s de mysteries doorprikken van elk avontuur en probeer eruit te geraken in minder dan 60 minuten ! Om dit te bekomen heb je genoeg aan een beetje inzicht, een goed observatievermogen, een dosis behendigheid en veel teamspirit! De ontsnapping van de Daltons : Jullie zijn de Daltons ! Jullie zijn met jullie buit gearresteerd door Lucky Luke en de sherrif heeft jullie achter slot en grendel in de gevangenis gezet. Probeer te ontsnappen en recupereer julie spaarcentjes! 2 tot 6 spelers / 60 minuten / Volwassenen - Kinderen 8-16 vergezeld Blacksad - Privé-detective : Je missie als je het aanvaardt: je infiltreert de schuilplaats van een crimineel genie om het onderzoek uit te voeren. Omzeil de valstrikken, de geheimen achterhalen, bewijs dat hij schuldig is, maar vooral ... kom er levend eruit! 2 tot 6 spelers / 60 minuten / Volwassenen - Kinderen 10-16 vergezeld Escape The City - Het geheim van Manneken Pis : Ontdek Brussel op een andere manier dankzij onze speurtocht Escape the city, het geheim van Manneken Pis. Doorkruis de stad met uw team, los de raadsels op en achterhaal de geheimen van uw vreemde rugzak. Vind Manneken Pis terug voor het te laat is ! Er wordt een waarborg van 50€ gevraagt de dag van het spel, deze wordt op het einde teruggegeven. 2 tot 6 spelers / 90 minuten / Volwassenen - Kinderen 10-16 vergezeld

Brussels

World City Trail
Brussels, Belgium
+306908220618
World City Trail
World City Trail is a digital, outdoor escape and guided game. It is an interactive way to explore the city, as it combines a fun of treasure hunt with a sightseeing tour of the city. It supports 5 languages. Guided from the smartphone, either online or offline, players make their way through the city, following the route from one point to another, searching for answers and solving clues. A perfect activity for large or small groups of tourists or locals, experienced travelers, couples and families with children. A scaled help system is used by our offline application, so every riddle can be accessible to all. Explore the city and the local history through an interactive and unforgettable game.

Bruxelles

The Escape Hunt Experience Brussels
Rue de Livourne 13 1060, Bruxelles, Belgium
02 850 15 10
The Escape Hunt Experience Brussels
The Escape Hunt belevenis is een fantastische wereldwijde franchise binnen de entertainment sector en biedt unieke “escape the room” ervaringen voor zowel consumenten als bedrijven op meer dan 200 vestigingen ter wereld. Van Brussel tot Singapore zijn wij erkend als wereldwijde leider binnen deze snel groeiende entertainment sector. Op alle vestigingen bieden wij A-klasse entertainment en een uitstekende service.

Gent

Cube Zero BVBA - Escape The Freak Show
Vlasmarkt 10 9000, Gent, Belgium
09 395 55 53
Cube Zero BVBA - Escape The Freak Show
Word samen met enkele vrienden, collega's of zelfs onbekenden opgesloten in een ruimte. Je hebt één uur om te ontsnappen.

Puzzle Escape Rooms
Blekerijstraat; 75 bus 11; 9000, Gent, Belgium
+32478936303
Puzzle Escape Rooms
De escape games van Puzzle escape rooms Gent zijn verkozen onder de beste van België! Combineer een escape room met een ontbijt, lunch of diner voor of na jullie teamactiviteit. Voor teambuildings bieden we nog tal van andere teamactiviteiten aan.

Liege

Evasion Room - Live Escape Game
Rue du Mouton Blanc 24 - 4000, Liege, Belgium
Evasion Room - Live Escape Game
We bieden u ons made in Luik Escape Rooms ! Ons geweldig ploeg onthaal jullie in Frans of Engels (Nederlands is ook mogelijk afhangig van de beschikbaarheid van de staff). Mogelijk voor 2 tot 6 spelers, of meer als jullie 2 Rooms boeken. We zijn gelegen in de voetgangersgebied in het centrum van Luik, tussen de kathedraalplein en de legendarisch Carré waar Luikenaars het hele jaar fuiven.

© 1998 All rights reserved. Contact info@escaperoomplayer.com See the Disclaimer and Privacy Policy